top of page
Zerina Zinger Cartoon.jpg

ZDRAVO! JA SAM ZERINA.

Zerina Zinger je izuzetno talentovana i iskusna dizajnerica enterijera i CG artist sa sedam godina iskustva u samostalnom radu. Završila je studije na Ringling College of Art and Design u Floridi, SAD, gdje je stekla solidna znanja i vještine u dizajnu enterijera i 3D modeliranju.

 

Zerina je precizna i detaljno orijentisana, što joj omogućava da stvori jedinstvene i funkcionalne prostore za njene klijente. Ona je emotivna i posvećena svakom projektu koji preuzme, što se ogleda u njeno strastvenom pristupu dizajnu i želji da svaki prostor bude savršen za svakog klijenta.

Zerina je veliki ljubitelj prirode i vjeruje da je dizajn enterijera povezan sa prirodnim okruženjem. Ona koristi holistički pristup dizajnu koji podrazumijeva da svaki prostor treba da bude harmonija između svih elemenata, uključujući svjetlo, boje, materijale i teksture. Ona vjeruje da svaki prostor treba da bude u skladu sa prirodnim okruženjem i da pruži osjećaj mira i udobnosti.

Zerina se specijalizovala za stambene enterijere i vješto kombinuje moderne i tradicionalne elemente kako bi stvorila jedinstvene i funkcionalne prostore. Ona je stručna u izradi 3D modela i vizualizacija, što joj omogućava da pruži klijentima precizne i realistične prikaze budućeg enterijera. Ona je posvećena svom poslu i uvijek se trudi da pruži najbolje usluge svojim klijentima.

 

Zerina Zinger je pravi izbor za one koji žele jedinstven i funkcionalan enterijer.

KONTAKTIRAJ ME

Hvala ti.

bottom of page